Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Frigul, marele adversar de 1 Decembrie la paradă: Un militar a LEȘINAT și a fost transportat la spital

www.realitatea.net
ambulanță accident

Peste 2.000 de vâlcenii au sărbătorit sâmbătă Ziua Naţională a României în centrul municipiului reşedinţă, alături de oficialităţile judeţului şi de militari din Garnizoana Râmnicu Vâlcea, informează Agerpres.

Manifestările au debutat la Monumentul Independenţei, cu intonarea Imnului Naţional de către Fanfara judeţeană "Constantin Brâncoveanu", după care un sobor de preoţi, în frunte cu arhiepiscopul Râmnicului, ÎPS Varsanufie, a ţinut o slujbă religioasă în memoria ostaşilor români.

Au urmat alocuţiunile oficialilor judeţului şi depunerea coroanelor de flori la Statuia Independenţei, monument ridicat în memoria eroilor care au luptat în Primul Război Mondial, pentru împlinirea obiectivelor Marii Unirii de la 1 Decembrie 1918.

Un moment aparte a fost întinderea de către tinerii liberali a unui tricolor de 55 de metri pe toată durata ceremoniei din faţa Monumentului Independenţei.

Ceremonia a continuat cu parada militară, structurile militare ale Ministerului Apărării Naţionale şi cele ale Ministerului de Interne din judeţ defilând pe artera principală a oraşului Râmnicu Vâlcea cu aproximativ 200 de cadre şi 37 de mijloace tehnice specifice.

Citește și: Iohannis, la Alba Iulia: Este responsabilitatea noastră de a omagia trecutul și de a insufla generațiilor următoare idealurile reîncărcate cu noi semnificații

Un militar din Garnizoana Râmnicu Vâlcea a avut nevoie de îngrijiri medicale în timpul manifestărilor, fiind preluat de ambulanţă şi transportat la spital.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Vâlcea, cel mai probabil, militarului, în vârstă de 24 de ani, i s-a făcut rău din cauza frigului, el părăsind spitalul după ce i s-au făcut analizele.

"Cadrul militar a fost preluat de ambulanţa ce se afla la ceremonie şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Vâlcea. Era stabil când l-am preluat. Cel mai probabil este vorba de o lipotimie din cauza frigului şi a oboselii', a precizat, pentru AGERPRES, medicul Adrian Popescu, de pe ambulanţa care l-a transportat pe tânăr la spital.

Reprezentanţii Prefecturii Vâlcea spun că tânărul militar nu era în formaţie când i s-a făcut rău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.