Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Ca la piață: candidata la funcția de grădinar -șef, înființată de administrația Fritz, și-a cumpărat vechime pentru post

Express de Banat
Dominic Fritz
Un nou concurs care lasă loc de interpretări se pregătește la Primăria Timișoara. Prin noua Organigramă administrația Fritz a înființat postul de grădinar -șef care se pare însă că se va ocupa tot printr-un concurs cu dedicație. Culmea, în funcția de șef de cabinet al primarului Dominic Fritz a fost ales șeful USR Timișoara, Dan Reșitenic, care a candidat prevalându-se de dreptul a nu-și face public numele. Același model se repetă și pentru funcția de grădinar -șef, deși useriștii au promis transparență totală în administrație.
Conform informațiilor știripesurse.ro, Rebeca Ioana Bedelean e candidata  pentru funcția de grădinar -șef, post cu miză mare prin care se vor gestiona extrem de bănoasele contracte de întreținere a spațiilor publice.  Deși avea mai puțin de trei ani vechime în primărie, Bedelean s-a înscris pentru funcția de grădinar -șef, post care necesită o vechime de minim șapte ani. După ce dosarul său inițial de candidatură a fost respins,  Bedelean a contestat decizia.
Contestația sa ar fi fost scrisă de Loredana Pintea, consilier primarului Dominic Fritz, care se ocupă mai nou cu contestațiile angajaților care se înscriu la concursuri pentru posturile deschise de USR și nu promovează, deși nu are o împuternicire în acest sens.
Cum România e însă țara tuturor posibilităților, Bedelean și-a cumpărat vechime pentru a putea fi numită pe post, susțin sursele noastre, așa că e de așteptat ca aceasta să ocupe postul prin delegare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.