Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fritz (USR-PLUS) critică scandalurile din PNL: 'Alianţa cu PNL este una încercată. Este o scindare foarte mare în PNL, care se răsfrânge şi la nivel local'

Express de Banat
Dominic Fritz

Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, care ocupă şi funcţia de preşedinte al USR PLUS Timiş, a declarat că alianţa cu PNL este una "încercată" şi că scandalurile din PNL se răsfrâng şi la nivel local, informează News.ro.

Întrebat marţi, într-o conferinţă de presă, dacă la nivel local mai funcţionează alianţa USR PLUS cu PNL, primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, a declarat că "zbaterile interne" din PNL nu uşurează colaborarea dintre cele două formaţiuni.

"Alianţa cu PNL este în acest moment una încercată, sunt alegeri interne, este o scindare foarte, foarte mare în interiorul PNL, care se răsfrânge şi la nivel local. Bineînţeles am văzut cu toţii ce s-a întâmplat la alegerile de la PNL Timişoara, s-a văzut că este o organizaţie într-un moment foarte greu. Nu vreau să comentez aceste zbateri interne, este clar că nu ne uşurează colaborarea, dar, din partea mea, este deschiderea maximă pentru colaborare în beneficiul timişorenilor şi cred că am dovedit în trecut şi că această alianţă poate să producă soluţii pentru timişoreni”, a declarat Dominic Fritz.

În Consiliul Local Timişoara, recent, consilierii PNL au votat alături de cei din PSD şi PRO România două hotărâri prin care se solicită ca cei din conducerea Primăriei Timişoara să îşi publice documentele de studii şi domiciliul. Cele două hotărâri au fost declarate ilegale de Prefectura Timiş care a solicitat Consiliului Local Timişoara revocarea acestora.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.