Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Frunzaverde si Vela acuzati ca au jucat cu Puterea

blat

Alte doua mari tradari la PNL. Doi vicepresedinti cu aere de lideri nationali au obtinut rezultate catastrofale intr-un judet pe care il conduc autoritate.

Unul este sef de CJ, iar celalalt este primarul de Caransebes si cel putin teoretic puteau obtine un rezultat cat de cat bun. In schimb si-au lasat colegii balta si asta s-a vazut in rezultate:

Clasamentul competitorilor electorali îl plasează pe prima poziţie pe Victor Ponta, cu un procent de 43,03%, urmat de Klaus Iohannis, cu 34,48%. Urmează, pe locul al treilea, candidatul PP-DD, Dan Diaconescu, cu 5,41% din voturi. Poziţia a patra este ocupată de Elena Udrea, cu 4,45%. Călin Popescu Tăriceanu se află pe poziţia a cincea, cu 4,07%, iar Corneliu Vadim Tudor a obţinut un scor de 3,45%. Acesta este urmat de Monica Macovei, cu 2,19% din voturi.

Potrivit unor surse din conducerea ACL cei doi sunt indicati ca fiind printre capii unei conspiratii care au facut blatul cu PSD alaturi de alti cativa sefi de CJ-uri si primari de mari municipii care a costat ACL-ul in jur de 4-5 procente.

Potrivit surselor cei doi lideri ai PNL nu au miscat un deget toata campania, iar in ziua votului nu a dat pe la sediul partidului.

Potrivit acelorasi surse Marcel Vela ar fi asigurat voturile lui Tariceanu in judet, in timp ce Frunzaverde a lucrat direct cu Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.