Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fugarul Ilan Șor vrea lumea în stradă: Schizofrenica Maia Sandu și narcobaronul Recean trebuie să plece! Trebuie să plătească!

anticorupție.md
ilan sor

Președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, îi îndeamnă pe toți cetățenii să iasă, marți, 28 februarie, la mitingul organizat de Mișcarea Pentru Popor, pentru a obliga regimul să plătească facturile populației în perioada de iarnă. El a condamnat modul în care autoritățile încearcă să compromită această revendicare.

„Am urmărit îndemnul Mișcării Pentru Popor către cetățeni, de a participa, marți, 28 februarie, la un nou miting, pentru a-i cere guvernării să plătească facturile pentru lunile de iarnă. Sprijin pe deplin acest demers legitim din partea poporului. Tocmai de aceea, Partidul „ȘOR” va participa la acest miting. Fac apel către toate organizațiile noastre teritoriale, să mobilizeze lumea și să oblige acest regim nemernic să plătească facturile populației pentru trei luni”, a anunțat Ilan Șor, relatează Unimedia preluat de Rador.

El a precizat că guvernarea a încercat să sperie lumea cu minciuni, pentru a zădărnici acțiunea de duminica trecută.

„Inițial, când a aflat despre această revendicare, schizofrenica de Maia a început să povestească despre diversioniști, ceceni, mercenari. A vrut, mai întâi, să sperie toată lumea, iar ulterior – și pe locuitorii Moldovei. Mitul ei s-a risipit însă, când oamenii au văzut la miting cetățeni de rând, care au ieșit cu facturile lor, pe care nu le pot plăti. Ulterior, Guvernul narcobaronului Recean a început să spună că, cică, nu ar exista bani pentru asta. Adică ei au bani pentru majorarea salariilor miniștrilor, au bani pentru a majora lefurile judecători și chiar pentru achiziții de armament au. Pe cine veți apăra, dacă degrabă nu vor fi oameni? Oamenii suferă de foame! Oare nu este cazul să-ți salvezi mai întâi poporul, să-i asiguri un trai mai bun și abia după asta se te gândești la ideea schizofrenică de a cumpăra armament? Sunteți oameni bolnavi la cap, care atrag Moldova în război! Sunteți niște degradați!”, s-a revoltat Ilan Șor

El a subliniat că Guvernul are destui bani și poate plăti facturile, însă îi convine să țină poporul în sărăcie.

„Prieteni, doar dacă vom fi mulți, doar dacă vom cere intransigent și doar dacă vom adopta decizii hotărâte vom dobândi ca acești nemernici să plătească facturile poporului pentru trei luni. Asta este vital!”, a mai spus Ilan Șor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.