Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fugită în Costa Rica, Alina Bica RUPE TĂCEREA: Dezvăluiri incredibile ale fostei şefe antimafia

alina bica

Fosta şefă DIICOT, Alina Bica, a dispărut din România de câteva săptămâni. S-a zvonit că ar fi fugită în America Centrală, apoi avocata Maria Vasii a spus că aceasta ar fi la Londra. Mai mult, s-a spus că aceasta a suferit un grav accident rutier şi că ar avea mari probleme de sănătate.

Citește și: Carrefour face o mișcare neprevăzută: Gigantul anunță concedieri masive – Mii de angajați vor avea de suferit

Alina Bica a reacţionat la România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu. Aceasta a confirmat că starea sa de sănătate e una gravă. " "Nu sunt fugită, nu sunt dispărută, nu mă ascund. Nu sunt supusă niciunei măsuri judiciare preventive. Autoritățile din România - și aici mă refer și la instanța de judecată - știu unde mă aflu. Decoamdată, vă pot confirma problemele medicale grave care fac imposibilă deplasarea mea, nu și cauza lor.

Ele sunt confirmate și probate cu documente medicale traduse și autentificate și cu fotografii. Apărătorul meu le-a depus la dosar. Deci nu mă sustrag înfăpturii actului de justiție. Sunt reprezentată la termenele de judecată. Participarea fizică la proces e un drept al inculpatului, nu o obligație. Nu împiedică absența mea desfășurarea sentințelor de judecată. La termenul din martie, voi depune toate probele pe care mă bazez în instanță. Nu sunt încă pregătită să spun tot ce mi s-a întâmplat, aveți un pic de răbdare. Dar voi vorbi. Vă asigur...", a dezvăluit Bica, aflată în Costa Rica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.