Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE ca-n filme: Fulgy l-a bătut pe tatăl său, care a sunat la 112

YouTube
Dan Manole Fulgy

Clejanii au doi copii și amândoi au probleme cu drogurile! După ce Margherita a fost prinsă drogată la volan, iar părinții săi, Ioniță și Viorica, au dat vina pe presă și pe niște pastile, a venit rândul lui Fulgy, al doilea copil al lor să le arate cât pot să mintă.

Prins, la fel, drogat la volan, Fulgy s-a ales cu dosar penal și riscă să înfunde și pușcăria. Părinții săi au spus, inițial, că fiul lor nu se droghează, că a făcut el spectacol, de ”inteligent ce este”, pentru a se promova. Duminică seara, Ioniță și-a primit ”cadoul”. Fulgy l-a rupt în bătaie, iar Ioniță a sunat la 112, ca să scape viu.

”În seara de 04 iulie 2021, în jurul orei 23.30, un bărbat a sesizat, prin apel 112, că a fost agresat de către un membru al familiei.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, care au declanșat verificări.

Persoana în cauză a refuzat sa depună plângere.

Cercetările sunt continuate de Secția 12 Poliție, din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie (în modalitatea loviri sau alte violențe)”, se arată în comunicatul Poliției.

Scandalul a pornit chiar la un restaurant din zona Dorobanți, unde Ioniță ieșise, alături de fiul său, la masă, când Fulgy a făcut un live pe o rețea socială. Tatăl său, deranjat, l-a amenințat pe acesta că, dacă nu închide live-ul, se ridică de la masă și părăsește localul. Scandalul a continuat și acasă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.