Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fumul degajat de incendiile masive de vegetaţie din Siberia afectează și capitala Mongoliei

incendiu siberia

Fumul degajat de incendiile masive de vegetaţie din Siberia s-a răspândit în unele zone din Mongolia, inclusiv în capitala acestei ţări, Ulan Bator, a anunţat miercuri Agenţia Naţională de Meteorologie şi Monitorizare a Mediului, informează Xinhua

''În ultimele zile, capitala şi unele provincii din nordul şi centrul ţării noastre au fost acoperite de fum alb, care provine de la incendiile de vegetaţie din regiunile siberiene din Rusia'', a precizat agenţia într-un comunicat.

Autorităţile ruse au anunţat la jumătatea lunii iulie că Iacuţia, capitala Republicii Saha, precum şi alte peste 60 de aşezări din regiune erau afectate de fumul dens degajat de cele circa 190 de incendii de vegetaţie din regiune active la acea vreme. Purtat de vânt, fumul se îndrepta atunci, după cum a avertizat Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă din regiunea Habarovsk din Orientul Îndepărtat rus. Locuitorii au fost îndemnaţi să poarte măşti de protecţie când ies afară din case şi să ţină uşile şi ferestrele închise.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.