Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Funcţionară de la Finanţe, trimisă în judecată pentru patru infracţiuni de luare de mită

dosare
"Prin rechizitoriul emis de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu din data de 11.10.2022 s-a dispus trimiterea în judecată, sub control judiciar a inculpatei, funcţionar public cu funcţie de execuţie, pentru săvârşirea a 4 infracţiuni de luare de mită. (calitatea de inculpat fiind dobândită ca urmare a punerii în mişcare a acţiunii penale prin ordonanţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu din data de 01.09.2022)", se arată într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, funcţionara lucra în Biroul Registru Contribuabili, Declaraţii Fiscale Persoane Fizice al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Sibiu.

Aceasta a condiţionat "îndeplinirea îndatoririle sale de serviciu privind punerea la dispoziţia contribuabililor a formularelor ce se impunea a fi completate de aceştia, dar şi acordarea de îndrumări în scopul completării declaraţiilor de venit şi înregistrarea acestor declaraţii, activităţi pentru îndeplinirea cărora nu este stabilită vreo taxă suplimentară, de remiterea unor sume de bani cuprinse între 100 şi 720 lei", potrivit prim-procurorului Ion Veştemean.

Angajatorul funcţionarei trimise în judecată, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Sibiu, a sesizat în 24 mai Serviciul Judeţean Anticorupţie, cu privire la infracţiunile de luare şi dare de mită, se mai arată în comunicatul de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.