Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Funcționara din Primăria Cluj-Napoca, diagnosticată cu COVID-19, era singură în birou

SANADOR
testare covid

Funcționara din Primăria Cluj-Napoca, depistată pozitiv cu noul coronavirus, este asimptomatică și era singură în birou, astfel că nu se impune testarea suplimentară a angajaților.

Primăria Cluj-Napoca anunță că femeia și-a făcut testul pentru COVID-19 deoarece urma să plece în concediu în străinătate, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Inspecția Muncii a strâns din amenzi 6 milioane de lei în doar 10 zile: Peste 300 de persoane prinse că munceau 'la negru'

„În urma anchetei epidemiologice s-a stabilit că nu este nevoie de alte testări suplimentare în Primăria Cluj-Napoca întrucât angajata se afla singură în birou, celelalte două colege aflându-se în concediu de odihnă”, au spus reprezentanții municipalității clujene.

Angajata urmează recomandările medicale și nu merge la serviciu.

Citește și: AVERTISMENT Şase focare familiale cu 26 cazuri de COVID-19, urmare a cererii de externare sau a refuzului internării

De asemenea, Primăria Cluj-Napoca face săptămânal dezinfectarea birourilor și a spațiilor publice, iar purtarea măștii în instituție este obligatorie, conform legii.

O angajată din Primăria Cluj-Napoca este infectată cu SARS-CoV-2. Cazul a fost semnalat de către deputatul Emanuel Ungureanu, care a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, marţi dimineaţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.