Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fundașul Cristian Ganea s-a accidentat şi va părăsi cantonamentul echipei naţionale; el nu va fi disponibil pentru meciul cu Suedia și Insulele Feroe

www.gsp.ro
Cristian Ganea Viitorul

Fundaşul echipei Numancia Cristian Ganea este indisponibil pentru partidele naţionalei cu Suedia (23 martie) şi Insulele Feroe (26 martie), informează FRF, relatează News.ro.

Citește și: Reprezentativa Under 17 a României a început cu stângul Turneul de Elită, scor 1-5 cu Austria

Ganea s-a prezentat, marţi, în cantonamentul echipei naţionale de la Mogoşoaia, cu probleme medicale, în urma partidei disputate la formaţia de club, cu o seară înainte.

În urma investigaţiilor efectuate de staful medical al tricolorilor, s-a constatat că tricolorul a suferit o leziune fibrilară de gradul 1 la nivelul gambei stângi.

Întrucât perioada de recuperare este de două săptămâni, Cristi Ganea nu va fi apt pentru debutul în preliminarii. Jucătorul va rămâne în cantonament până joi, pentru a continua tratamentul, dar nu va face deplasarea în Suedia împreună cu echipa naţională, urmând a reveni la formaţia de club.

Selecţionerul Cosmin Contra nu va chema alt jucător în locul lui Ganea.

România întâlneşte Suedia, sâmbătă, de la ora 19.00, în deplasare, şi marţi, de la ora 21.45, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, reprezentativa Insulelelor Feroe, în primele partide contând pentru preliminariile Euro-2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.