Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fundașul central Harry Maguire, noul căpitan al lui Manchester United: Ashley Young pleacă la Inter Milano

www.worldsoccer.com
manchester united

Fundașul central Harry Maguire va fi noul căpitan al echipei Manchester United, a confirmat managerul Ole Gunnar Solskjaer. Decizia vine după ce Ashley Young, fostul purtător al banderolei, s-a înțeles pentru transferul la echipa italiană Inter Milano, anunță MEDIAFAX.

Sosit la începutul acestui sezon la Manchester United, de la Leicester, pentru suma record de 80 de milioane de lire sterline, Maguire a mai purtat banderola în acest sezon și va continua să facă acest lucru, după cum a anunțat Ole Gunnar Solskjaer, într-o conferință de presă care a avut loc vineri: "A sosit aici și a devenit un lider al grupului. Am rămas impresionat de calitățile lui de lider, astfel că Harry va continua să poarte banderola".

Citește și: VIDEO Viorica Dăncilă, întrebată de ce are imaginea că ar fi PROASTĂ: 'S-a speculat! Se întâmplă. Ai o zi mai proastă. Ceilalți lideri politici mai fac greșeli'/

Ashley Young, fostul căpitan al lui Manchester United, care va împini 35 de ani în luna august, este pe punctul de a semna cu Inter Milano în această iarnă: "A fost un bun servant al acestui club, a fost căpitan și a câștigat trofee, titluri și Cupe, dar avem jucători care vin din spate. A fost momentul să se întâmple asta", a mai spus Solskjaer.

Young a ajuns la Manchester United în 2011, după transferul de la Aston Villa, el acumulând 261 de prezențe și 19 goluri. Alături de formația de pe Old Trafford, fundașul stânga a câștigat titlul în Premier League, Europa League, Cupa Angliei, Cupa Ligii Angliei și trei Supercupe ale Angliei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.