Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fundașul dreapta al naționalei, Andrei Rațiu, este în vizorul clubului italian Salernitana, din Serie A

prosport.ro
andrei ratiu

Internaţionalul român Andrei Raţiu, fundaşul dreapta al echipei Huesca, din divizia a doua a campionatului de fotbal al Spaniei, este în vizorul clubului italian Salernitana, din Serie A, scrie vineri site-ul TuttoMercatoWeb, citat de agerpres.

Salernitana, antrenată de Stefano Colantuono, vrea să se întărească în mercato din luna ianuarie. Gruparea din regiunea Campania nu a renunţat la Andrei Raţiu, care are 14 meciuri în acest sezon la Huesca, reuşind o pasă decisivă. Potrivit TMW, Raţiu continuă progresul început la echipa a doua a lui Villarreal şi continuat în stagiunea trecută la formaţia olandeză ADO Den Haag.

Fotbalistul născut în 1998 a fost căutat de Salernitana şi în vară, iar recentele sale prezenţe în naţionala României au făcut ca el să atragă atenţia unor echipe din Bundesliga.

Observat de numeroşi scouteri pe Volksparkstadion din Hamburg în meciul Germania - România (2-1) din preliminariile Cupei Mondiale 2022, Raţiu a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti ai României la Jocurile Olimpice de la Tokyo şi s-a impus acum la prima reprezentativă antrenată de Mirel Rădoi. De serviciile sale sunt interesate şi două echipe din Portugalia, Sporting Braga şi Sporting Lisabona.

Salernitana este pe locul 19, penultimul în Serie A, cu 7 puncte după 12 etape. Huesca se află pe locul 14, din 22 de echipe, în Segunda Division, cu 20 de puncte după 16 etape.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.