Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fundaşul dreapta italian al echipei Paris Saint-Germain a suferit o contractură musculară în meciul cu Turcia

www.tuttosport.com
Dzeko, Florenzi AS Roma

Fundaşul dreapta italian Alessandro Florenzi a suferit o contractură musculară şi ar putea rata al doilea meci al "azzurrilor" la EURO 2020, împotriva Elveţiei, programat miercuri, anunţă mass-media italiană, citată de AFP.

Florenzi, jucătorul echipei Paris Saint-Germain, a fost înlocuit la pauza meciului de deschidere cu Turcia (3-0), vineri seara la Roma. În urma examenelor medicale la care a fost supus s-a stabilit că a suferit o contractură la gamba dreaptă, la care apărătorul a mai avut probleme în trecut, scrie Gazzetta dello Sport.

Informaţia nu a fost confirmată deocamdată de Federaţia italiană de fotbal. În cazul unui forfait împotriva Elveţiei, Florenzi ar urma să fie înlocuit cu Giovanni Di Lorenzo, fundaşul echipei SSC Napoli, care a avut o evoluţie bună în repriza secundă a jocului cu turcii, informează Agerpres.ro.

La meciul cu Elveţia, Squadra Azzura ar putea conta, în schimb, pe coechipierul lui Florenzi de la PSG, Marco Verratti, care a suferit o leziune la genunchi la începutul lunii mai, iar în cursul acestei săptămâni a reluat antrenamentele.

Revenirea mijlocaşului lui PSG, al cărui loc în primul unsprezece a fost luat vineri de Manuel Locatelli, este aşteptată la cel de-al doilea meci al Italiei de la EURO 2020, iar în cel mai rău caz în ultimul joc din grupă, împotriva Ţării Galilor, pe 29 iunie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.