Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fundașul francez al echipei Manchester City, Benjamin Mendy, a pledat nevinovat pentru acuzaţiile de viol şi agresiune sexuală

transfermarkt.com
Benjamin Mendy

Fundaşul internaţional francez al echipei Manchester City, Benjamin Mendy, campion mondial cu echipa Franţei în 2018, a pledat nevinovat pentru acuzaţiile de viol şi agresiune sexuală, luni, în faţa justiţiei britanice, informează AFP, citat de Agerpres.

"Nevinovat", a repetat în mai multe rânduri fotbalistul de 27 de ani în faţa tribunalului din Chester, negând cele şapte violuri de care este acuzat, precum şi tentativa de agresiune sexuală pentru care este acuzat de şase femei.

Restul audierii se desfăşoară cu porţile închise.

Cele nouă capete de acuzare se referă la fapte care s-au desfăşurat între octombrie 2018 şi august 2021 la domiciliul său din Prestbury (Cheshire).

După ce a petrecut mai multe luni în arest provizoriu, campionul mondial 2018 a fost eliberat la începutul lunii ianuarie şi plasat sub control judiciar, în aşteptarea procesului care va începe pe 25 iulie.

Acest caz a început la sfârşitul lunii august a anului trecut când clubul Manchester City a anunţat suspendarea jucătorului fără alte explicaţii.

Justiţia engleză a anunţat la puţin timp după aceea că fotbalistul a fost plasat în arest preventiv după ce a fost acuzat de patru violuri - inclusiv unul comis cu câteva zile mai devreme, în timp ce era eliberat condiţionat - şi de agresiune sexuală, de către trei femei, între care o minoră.

Benjamin Mendy a fost achiziţionat de Manchester City în 2017, de la formaţia franceză Olympique Marseille, în schimbul sumei de aproximativ 60 de milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.