Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fundaşul lateral Sergino Dest, de la FC Barcelona, nominalizat pentru premiul de cel mai bun fotbalist al SUA în anul 2020

www.si.com
Sergino Dest

Fundaşul lateral Sergino Dest, de la FC Barcelona, a fost nominalizat pentru premiul de cel mai bun fotbalist al SUA în anul 2020, alături de mijlocaşii Tyler Adams (RB Leipzig), Weston McKennie (Juventus) şi atacanţii Jordan Morris (Seattle Sounders), Christian Pulisic (Chelsea) şi Gyasi Zardes (Columbus Crew), notează EFE, potrivit Agerpres.

Citește și: Cozmin Gușă dă vina pe Traian Băsescu, pentru eșecul PMP de la alegeri! ‘Băse cel vinovat’

Dest, 20 ani, cu o evoluţie remarcată la Barcelona, este nominalizat în premieră pentru premiul din acest an, după ce în 2019 a primit distincţia de cel mai bun jucător tânăr din SUA, pe când evolua la Ajax. Barca a plătit apoi 21 milioane euro plus bonusuri ce pot ajunge la cinci milioane pentru transferul americanului.

Votul online pentru desemnarea celui mai bun fotbalist american al anului a început pe 10 decembrie şi se va încheia pe 16 decembrie. Învingătorul va fi cunoscut pe 18 decembrie, în urma contabilizării voturilor antrenorilor de la selecţionata naţională, ale jucătorilor de la naţională cu cel puţin un meci în 2020, ale membrilor comitetului director al fotbaliştilor din SUA, al Consiliului jucătorilor de fotbal din SUA, ale antrenorilor principali ai cluburilor din MLS, USL, ale jurnaliştilor, foşti jucători şi conducători.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.