Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fundaşul lui Hapoel Beer Sheva, Shir Tzedek, a fost depistat pozitiv

doping

Fundaşul echipei Hapoel Beer Sheva, Shir Tzedek, a fost depistat pozitiv, proprietara clubului israelian Alona Barkat anunţând că jucătorul nu va evolua în meciul cu Viktoria Plzen, din grupa G a Ligii Europa, din care face parte şi Steaua. "Dragi fani, în urmă cu câteva zile am primit un mesaj de la UEFA, conform căruia există suspiciuni că în eşantionul de urină făcut la jucătorul Shir Tzedek s-a găsit o substanţă interzisă, ca parte a unui supliment alimentar. Contraexpertiza se va face în câteva zile", a spus Barkat, conform site-ului oficial.

Barakat a precizat că substanţa poate fi găsită în suplimente alimentare permise. "Nu ştiu de unde provine substanţa, dar am încredere deplină în jucător, un sportiv model şi un om sincer şi pe care te poţi baza. Nu degeaba este unul dintre căpitanii noştri. După ce am discutat cu el, am decis să nu participe la meciul de joi. Vom face totul pentru a afla ce s-a întâmplat şi să ne asigurăm că dacă s-a făcut o greşeală, aceasta va fi corectată imediat", a mai spus Barkat.

Steaua şi Hapoel Beer Sheva se vor întâlni la 19 octombrie, în Israel, şi la 2 noiembrie, la Bucureşti, în grupa G a Ligii Europa, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.