Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fundașul lui Real Madrid, Eder Militao, a fost operat cu succes la genunchiul stâng

cdnuploads.aa.com.tr
Real Madrid

Eder Militao, fundaşul central brazilian al lui Real Madrid, a fost operat cu succes de o ruptură la ligamentul încrucişat anterior al genunchiului stâng, pe care a suferit-o în meciul din deplasare cu Athletic Bilbao, din prima etapă a campionatului de fotbal al Spaniei, a anunţat joi clubul său, citat de EFE.

Intervenţia a fost realizată de specialistul Manuel Leyes, sub supravegherea medicilor vicecampioanei din La Liga, conform agerpres.

Real Madrid a planificat pentru joi operaţiile pentru cele două accidentări grave suferite la genunchi de doi dintre jucătorii săi de bază, portarul belgian Thibaut Courtois şi Eder Militao. Intervenţiile au fost efectuate de acelaşi medic, Manuel Leyes, care l-a operat deja pe Marco Asensio în 2019.

"Jucătorul nostru Eder Militao a fost operat cu succes astăzi de o ruptură a ligamentului încrucişat anterior la genunchiul stâng de către medicul Manuel Leyes, sub supravegherea staff-ului medical al lui Real Madrid", a indicat clubul într-un comunicat.

În raportul medical nu se precizează durata absenţei, care în funcţie de fiecare jucător variază de obicei între o perioadă de şase şi opt luni. Potrivit comunicatului, Militao "îşi va începe procesul de recuperare în următoarele zile" după finalizarea cu succes a intervenţiei.

Real a anunţat anterior că Thibaut Courtois a fost operat la ligamentul încrucişat anterior de la genunchiul stâng, după ce a suferit o ruptură ligamentară în urmă cu o săptămână la un antrenament.

Într-un scurt comunicat, gruparea de pe Santiago Bernabeu a subliniat că internaţionalul belgian "îşi va începe programul de recuperare în următoarele zile".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.