Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fundaşul Stuart Dallas (Leeds United), nevoit să se retragă din activitate după o fractură la picior

etimg.com
minge

Stuart Dallas, fundaşul echipei engleze de fotbal Leeds United, a fost forţat să se retragă din activitate la 32 de ani, nereuşind să se recupereze după o fractură la picior, a anunţat clubul său, citat de agenţia Reuters, potrivit Agerpres

Fotbalistul nord-irlandez şi-a fracturat femurul drept într-un duel pentru balon cu Jack Grealish de la Manchester City, în aprilie 2022, iar de atunci nu a mai jucat pentru echipa sa de club sau pentru selecţionata naţională.

"În ultimii doi ani, echipa medicală a lui Leeds United, împreună cu chirurgii incredibili de la Londra, au lucrat neobosit pentru a mă ajuta să mă recuperez după accidentarea suferită. Din păcate, în ciuda eforturilor lor şi în condiţiile în care corpul meu nu progresează aşa cum trebuie, acum sunt nevoit să accept faptul că genunchiul meu a suferit leziuni ireparabile şi nu mă voi întoarce să joc fotbal profesionist. Desigur, sunt devastat de această veste", a precizat jucătorul într-un comunicat.

Stuart Dallas a a disputat 266 de meciuri în tricoul lui Leeds United, echipă pe care a ajutat-o să promoveze în Premier League, în sezonul 2019-2020, şi a adunat 62 de selecţii în naţionala Irlandei de Nord.

"Stuart este un simbol al lui Leeds United şi va fi întotdeauna binevenit pe Elland Road, contribuţia sa va rămâne mult timp în memorie şi şi-a consolidat locul în istorie", a scris clubul aflat în prezent în liga a doua engleză (Championship).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.