Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fundația Dogecoin revine după o pauză de 6 ani cu Elon Musk Rep și Vitalik Buterin în calitate de consilieri

money.ro
dogecoin crypto

După câțiva ani de tăcere media aproape totală, Fundația Dogecoin se întoarce pentru a sprijini dezvoltatorii de bază și proiectele care beneficiază de criptomoneda bazată pe meme.

Într-un anunț de marți, Fundația Dogecoin a spus că se va restabili în efortul de a sprijini comunitatea Dogecoin ( DOGE ), precum și de a promova viitorul blockchain-ului. Fundația a anunțat că va anunța noi proiecte în următoarele săptămâni, încurajând adoptarea și utilitatea DOGE „care crește absorbția Dogecoin la nivel de bază”.

„Fundația deține marca Dogecoin și sigla Dogecoin și le va menține pentru comunitate”, a spus anunțul. „Aceasta va însemna că Fundația poate continua să protejeze marca Dogecoin și să permită (sub o licență foarte liberală) capacitatea de a o folosi pentru meme, proiecte și distracție legate de Dogecoin. - Ți-am dat spatele. ”

Potrivit fundației, își propune să asigure un buget de trei ani membrilor echipei pentru a-și susține obiectivele. Site-ul web al proiectului enumeră cofondatorul Ethereum Vitalik Buterin, cofondatorul Dogecoin Billy Markus și dezvoltatorul principal Dogecoin Max Keller ca membri ai consiliului de consiliere. În plus, interesele CEO-ului Tesla și susținătorului DOGE, Elon Musk, vor fi aparent reprezentate de Jared Birchall, CEO al Neuralink.

Înființată pentru prima dată în 2014, la câteva luni după ce fondatorul Dogecoin, Jackson Palmer, a anunțat proiectul pe Twitter ca o glumă, fundația a stat la baza multor contribuții caritabile în și din spațiul criptografic. Cu toate acestea, după ce unii dintre fondatorii săi - Ben Doernberg și Eric Nakagawa - au părăsit fundația inițială, grupul a tăcut în mare parte.

După cum arată datele de la Cointelegraph Markets Pro, prețul DOGE a crescut cu peste 19% în ultima săptămână pentru a ajunge la 0,32 USD în momentul publicării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.