Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fundaţia United Way România care se ocupă cu ajutorarea vârstnicilor a primit o donaţie de 10.000 de euro de la Profi

thetimes.co.uk
batrani

Profi a donat 10.000 de euro pentru a ajuta vârstnicii din programele United Way România să facă faţă efectelor pandemiei de Covid-19, potrivit unui comunicat al companiei, remis marţi Agerpres.

"În această perioadă critică, în care pandemia de Covid-19 a adus schimbări radicale în vieţile tuturor, Profi Rom Food SRL a donat Fundaţiei United Way România suma de 10.000 de euro, pentru ajutorarea seniorilor izolaţi. Astfel, 300 de vârstnici din Bucureşti primesc pachete cu alimente de bază şi produse igienico-sanitare, care îi ajută să facă faţă efectelor pandemiei", se menţionează în comunicat.

Citește și: Un cunoscut protestatar îl atacă dur pe Marcel Vela: Nu merge să pui securiști vechi în haine(grade) noi

Prin programele sale în sănătate, United Way România sprijină seniorii care au o situaţie materială precară şi/sau care trăiesc singuri, oferindu-le mâncare, suport emoţional, medicamente sau servicii medicale de bază. Profi Rom Food SRL este unul dintre partenerii strategici ai United Way România, colaborarea retailerului cu fundaţia având, deja, o tradiţie de patru ani.

United Way România este o fundaţie românească afiliată la United Way Worldwide, SUA, a cărei activitate se concentrează pe cele trei direcţii care pun bazele unei comunităţi prospere: acces la o educaţie de calitate, servicii bune de sănătate şi un venit suficient pentru a întreţine o familie.

Programele United Way România sprijină anual peste 12.000 de persoane în dificultate, cu susţinerea a peste 3.000 de donatori individuali, 36 de donatori majori, 70 de companii şi peste 1.000 de voluntari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.