Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Funeraliile Reginei Elisabeta a II-a: Regele Charles al III-lea a depus un bilet scris de mână deasupra sicriului mamei sale

regele charles

Regele Charles al III-lea i-a adus luni un omagiu regretatei sale mame, regina Elisabeta a II-a, depunând un bilet scris de mână deasupra sicriului suveranei cu mesajul: "În memoria iubitoare şi devotată, Charles R", relatează Reuters.

Biletul se afla în interiorul unei coroane de flori colorate realizate pentru suverană care conţinea, la cererea regelui Charles, potrivit Palatului Buckingham, rozmarin, stejar englezesc şi mirt, care fuseseră tăiate dintr-o plantă crescută din mirt folosită în buchetul de nuntă al reginei Elisabeta.

Citește și: Video| Funeraliile Reginei Elisabeta a II-a: Prinţii William şi Harry, împreună, dar fără vreun semn de reconciliere

La coroană au fost adăugate flori galbene, roz, vişinii şi albe tăiate din grădinile reşedinţelor regale, potrivit Agerpres.

Membrii ai familiilor regale şi şefi de stat din întreaga lume s-au adunat la Abaţia Westminster din Londra luni dimineaţa pentru a asista la funeraliile de stat ale reginei Elisabeta a II-a, cel mai longeviv monarh britanic, care a murit pe 8 septembrie la vârsta de 96 de ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.