Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Funeriu, după ce a stârnit un 'tsunami' pe Facebook: 'Am ajuns la concluzia că e cazul să-mi cer iertare'. Duelul cu Tudor Gheorghe continuă

adevarul.ro
funeriu daniel

„Dragii mei, având în vedere cele întâmplate în ultimele zile şi fiind un om rațional, educat, generos şi bun, am ajuns la concluzia că e cazul să îmi cer iertare”, își începe Daniel Funeriu postarea pe Facebook, care continuă duelul cu artistul Tudor Gheorghe. De data aceasta, fostul ministru îl acuză pe Tudor Gheorghe de 'naționalism de grotă'.

SURSE - LISTA PSD cu 4 prim-vicepreședinți + posibilă surpriză la Consiliul Național. Cine este în pole-position pentru Congres

„Dragii mei: având în vedere cele întâmplate în ultimele zile şi fiind un om rațional, educat, generos şi bun, am ajuns la concluzia că e cazul să îmi cer iertare. Să îmi cer iertare față de oamenii luminoşi ai acestei țări, dar şi față de cei mai puțin norocoşi care cad în capcana emoțională a canaliei talentate Tudor Gheorghe şi a altora ca el, pentru că în cei doi ani în care am fost în conducerea României nu am reuşit să extirpăm politicienii abjecți care, zi de zi, toarnă venin în mințile românilor obidiți, victime sigure ale naționalismului lor de grotă. Îmi pare atât de rău că nu am reuşit să-i pulverizăm pe cei care hrănesc sentimentul celor mai nevoiaşi că am fi o nație veşnic victimă a istoriei. Îmi pare atât de rău că eu, care am stat cu capul sus şi, fie că a fost Franța, SUA, Japonia, Germania, Parlamentul European sau Guvernul României, am făcut cinste țării mele, nu am reuşit să injectez mai mult din ceea ce sunt în mentalul nostru colectiv.

În schimb, sunt mai convins ca oricând că am făcut bine să denunț acum, necruțător, plastografii identității noastre naționale, patriotarzii de cavernă, cuibul de viespi-gardieni ai imposturii. Cred că, acum, societatea noastră e pregătită să-i elimine democratic din viața publică pe aceşti urmaşi culturali ai criminalilor securişti. Dragii mei, români luminoşi, aveți cuvântul. Şi ştampila.
PS: rezumat pentru analfabeții funcțional: am făcut bine că am atacat frontal impostura naționalistă reprezentată de Tudor Gheorghe, îmi cer iertare că nu am făcut mai mult pentru a-i învinge pe politicienii tudorgheorghişti”, scrie Funeriu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.