Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Funeriu, motiv de dispută între Codrin Ştefănescu şi Viorica Dăncilă. 'E limpede că Ştefănescu nu vrea binele partidului său'

funeriu bun

Daniel Funeriu, fost ministru al Educaţiei, cunoscut în ultima perioadă pentru comentariile sale tăioase despre evenimentele şi persoanele de pe scena politică, a remarcat că, odată cu eliberarea de Dragnea, Viorica Dăncilă ia decizii diferite, lăsând practic opoziţia fără teme de atac. Comentariul lui Funeriu l-a înfuriat pe Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD, care afirmă că fostul ministru îşi bate joc de PSD, iar actuala conducere a partidului a adoptat o direcţie "cumplită".

Contactat de STIRIPESURSE.RO, Daniel Funeriu oferă un răspuns scurt la afirmaţiile lui Codrin Ştefănescu, afirmând că pe fostul secretar general al PSD îl deranjează succesul noii conducerk a partidului.

"Ca observator imparţial, dar adversar al măsurilor proaste, indiferent de unde ar veni ele, mi se pare limpede că Ştefănescu nu vrea binele partidului său: când, în sfârşit, doamna Dăncilă ia decizii timide de detoxifiere a PSD şi care ar putea să îi ridice în sondaje, e clar că o descurajează cei care îi doresc eşecul", a declarat Funeriu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.