Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul care i-a numit cerșetori pe români va alerga cu flacăra Olimpică, simblol al toleranței. Funeriu: E obligatoriu ca autoritățile să acționeze

www.prototech.no
Flacara olimpica

Fostul ministru al Educației, Daniel Funeriu, se declară revoltat de faptul că actorul francez, Jamel Debbouze, ar urma să fie unul dintre cei care vor alerga cu flacăra Olimpică.

„Înțeleg că francezul Jamel Debbouze va fi unul dintre cei care vor alerga cu flacăra olimpică. Pentru cine nu ştie, omul ăsta a adus una dintre cele mai mari insulte românilor, făcându-ne cerşetori. Este inacceptabil ca un astfel de rasist0-xenofob care incită la ură să aibă onoarea de a ține în mână flacăra Olimpică, simbol al toleranței”, a scris Funeriu pe Facebook.

Fostul ministru al Educației cere autorităților și românilor să acționeze.

„E obligatoriu ca autoritățile române să acționeze. Ca noi să acționăm. Poate voi sunteți dispuşi să plecați capul şi ați uitat. Eu nu uit. Şi nu plec capul”, a subliniat Funeriu.

Umoristul francez de origine marocană i-a ironizat pe românii din Franța, în cadrul unei emisiuni radiofonice, el propunând că națională "cocoșului galic" să aibă un căpitan român care să cerșească mingea. Debbouze a făcut aceste comentarii la o emisiune a postului de radio Rire et Chansons, cu ocazia lansării unui nou DVD al sau.

„Vă rog, dați-mi mingea (...) pentru copii. Asta va face un român", a spus Debbouze, referindu-se la cerșetorii romi din Franța. Replicile lui au stârnit hohotele de râs ale prezentatorului emisiunii și ale altor învitați prezenți în studio.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.