Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FURT după un scenariu ca-n filme la Iași - Și-a chemat prietenul la un pahar, iar complicii i-au golit vila

Trei bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzaţi că ar fi implicaţi în furtul de bani, dar şi de bunuri, dintr-o vilă din localitatea ieşeană Tomeşti, prejudiciul fiind de păeste 200.000 de lei, anunță news.ro.

Poliţiştii au efectuat în total opt percheziţii în judeţele Iaşi şi Neamţ, iar în urma audierilor, trei bărbaţi au fost iniţial reţinuţi, pentru furt calificat şi complicitate la furt.

În cursul zilei de joi, cele trei persoane au fost prezentate în faţa magistraţilor Judecătoriei ieşene, instanţa dispunând arestarea lor pentru 30 de zile.

Potrivit cercetărilor, în seara de 21 decembrie 2021, doi bărbaţi din judeţul Neamţ ar fi pătruns, prin efracţie, într-o locuinţă din judeţul Iaşi, de unde ar fi sustras bani, bijuterii din aur, ceasuri şi obiecte vestimentare, prejudiciul estimat fiind de peste 200.000 de lei.

În urma percheziţiilor domiciliare, au fost găsiţi aproximativ 20.000 de lei şi 15.000 de euro.

De asemenea, a fost indisponibilizat un autoturism, în valoare de aproximativ 15.000 de euro şi a fost ridicată o armă neletală.

Surse din rândul anchetatorilor afirmă că unul dintre cei implicaţi în acest furt ar fi prieten cu proprietarul locuinţei unde a avut loc jaful. Cei doi ar fi consumat băuturi alcoolice împreună, timp în care ceilalţi doi bărbaţi ar fi acţionat la vila din Tomeşti, de unde au sustras bani şi diverse bunuri.

Poliţiştii au folosit în anchetă imagini de pe camerele de supraveghere ale Poliţiei Locale din Tomeşti, dar şi de la locuinţa victimei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.