Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Furtuna a făcut prăpăd în București și în sudul țării: o antenă GSM s-a prăbușit. Trenurile au sute de minute de întârziere/ VIDEO

antena gsm cazuta locuinte

O furtună puternică a afectat, miercuri seară, zona de sud a ţării, cu ploi torenţiale, vânt puternic şi descărcări electrice. În Capitală a fost emis mesaj Ro-Alert în urma Codului portocaliu, valabil până la ora 23:30.

Un avion care venea din Rhodos a fost redirecţionat de la Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" la Constanţa, din cauza vremii nefavorabile. Tot în Bucureşti, o antenă GSM de mari dimensiuni a căzut peste două locuinţe, două persoane fiind rănite. Traficul rutier este restricţionat pe bulevardul Brătianu, unde o schelă s-a desprins parţial de pe o clădire.

Miercuri noapte, Detaşamentul Special de Salvatori a intervenit după ce o schelă s-a desprins parţial de pe faţada unei clădiri situate pe bulevardul Brătianu.

În zonă, este restricţionat traficul rutier.

De asemenea, Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că pe DN1 Bucureşti-Ploieşti, la kilometrul 30+300 de metri, în apropierea localităţii Tâncăbeşti, judeţul Ilfov, un copac a căzut pe carosabil, fiind blocată circulaţia pe sensul de mers Ploieşti către Bucureşti. Astfel, se circulă alternativ, pe celălalt fir.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, pe Calea Giuleşti, o antenă GSM de mari dimensiuni a căzut pe două locuinţe.

"Sunt 2 persoane rănite, una dintre acestea fiind deja transportată la spital, iar cea de-a doua primeşte îngrijiri medicale", a transmis sursa citată.

Ulterior, ISU a precizat că o femeie de 70 de ani a fost preluată şi transportată de SMURD la Spitalul Militar, iar o altă femeie, de 90 de ani, a fost transportată de Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov la spital.

Traficul feroviar a fost perturbat în urma vijeliilor de miercuri seară în mai multe zone ale ţării, inclusiv în zona Capitalei. Trenurile înregistrează întârzieri de sute de minute, iar mai multe trenuri au fost anulate.

”Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile înregistrate în seara de 28.07.2021, în partea de nord, vest, centru a ţării, si in zona municipiului Bucuresti, care au produs deranjamente ale infrastructurii feroviare şi în alimentarea cu energie electrică la reţeaua de tracţiune a trenurilor şi alimentare a staţiilor, trenurile de călători înregistreazî întârzieri de până la 420 minute”, anunţă CFR SA.

Totodată, în zona staţiei Feteşti, pe relaţia Bucureşti - Constanta şi retur se va circula pe rute deviate.

O parte din trenuri, cele ce tranzitează Bucurestiul vor circula pe ruta deviată prin Ciulniţă - Slobozia - Ţăndărei- Feteşti, iar restul prin Ploieşti - Buzău - Făurei - Feteşti.

Până la această oră, sunt anulate trenurile 8021/8024 Bucureşti Nord - Constanţa şi retur, 8012/8023 Feteşti - Bucureşti Obor şi retur,8443/8529/8591 Ciulniţa - Călăraşi Sud şi retur, 8581/8580 Slobozia Veche - Ciulniţa şi retur

Personalul de tren este instruit să ofere informaţii călătorilor despre legăturile existente pentru trenurile afectate, fiind în permanent contact cu pasagerii din tren şi comunică dispeceratului central necesităţi de asigurare a legăturilor pentru alte trenuri în staţiile de pe traseu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.