Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Furtună în două județe din țară! Meteorologii au emis Codul portocaliu

Danny Franks
Alerta Cod Portocaliu

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, duminică, noi avertizări Cod portocaliu de furtună, valabile în judeţele Bistriţa-Năsăud şi Maramureş în ora următoare.

Astfel, până la ora 17:00, în zona de munte a judeţului Bistriţa-Năsăud, la peste 1.800 de metri, dar şi în localităţile Rodna şi Şanţ se vor semnala intensificări ale vântului care vor depăşi la rafală 70-90 km/h, vijelie puternică, frecvente descărcări electrice, grindină, local averse torenţiale care vor acumula peste 25 - 30 litri/mp.

De asemenea, până la 16:30, în zona de munte a judeţului Maramureş, precum şi în localităţile: Sângeorz-Băi, Maieru, Telciu, Rebrişoara, Parva şi Romuli din judeţul Bistriţa-Năsăud se vor semnala intensificări ale vântului care vor depăşi la rafală 70-90 km/h, vijelie puternică, frecvente descărcări electrice, grindină, local averse torenţiale care vor acumula peste 25 litri/mp.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.