Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Furtună mostru la Palermo - Mai multe persoane au fost date dispărute

www.abcnews.go.com
uragan, furtuna

O furtună de vară severă a provocat inundaţii în centrul oraşului Palermo, capitala Siciliei, mai multe persoane fiind date dispărute, au informat presa locală şi forţele de salvare, potrivit DPA potrivit Agerpres.

Ploile puternice au transformat străzile oraşul italian în adevărate râuri începând de miercuri seara, au raportat mass-media locale, precizând că două persoane sunt date dispărute după ce au rămas blocate cu maşina într-un pasaj subteran.

Potenţialele victime erau căutate încă, joi, după ce martori au susţinut că le-au văzut blocate în interiorul maşinii lor.

"Nu au fost descoperite victime de către scafandrii care au căutat în pasajul inundat toată noaptea", a precizat brigada de pompieri pe Twitter.

Un purtător de cuvânt al acesteia a explicat agenţiei de ştiri Adnkronos că ar putea dura până la patru zile până când apa va fi scoasă din pasajul subteran.

De asemenea, doi copii de vârstă mică au fost internaţi cu hipotermie, după ce a fost recuperaţi dintr-o maşină în care rămăseseră blocaţi alături de părinţii lor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.