Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gérard Depardieu, care are cetățenia rusă din 2013, este împotriva 'războiului fratricid', pornit de Putin. Opriţi armele şi negociaţi!

gerard depardieu

Actorul francez Gérard Depardieu, 73 de ani, un apropiat al lui Vladimir Putin şi rus din 2013, a cerut oprirea armelor şi negocieri, într-o delcaraţie pentru AFP marţi, în a şasea zi a invaziei ruse în Ucraina, anunță news.ro.

„Rusia şi Ucraina au fost întotdeauna ţări surori. Sunt împotriva acestui război fratricid. Am spus: 'Opriţi armele şi negociaţi!'”, a declarat el.

Declaraţiile lui Gérard Depardieu vin în momentul în care armata rusă continuă să se desfăşoare în încercarea de a controla Kievul şi atunci când centrul Harkovului, al doilea cel mai mare oraş al Ucrainei, nu departe de frontiera rusă, este bombardat de armata rusă, potrivit guvernatorului regiunii.

Monstrul sacru al cinematografiei franceze, care are cetăţenie franceză şi rusă, a contactat telefonic AFP pentru a face această declaraţie. El a obţinut un paşaport rus în ianuarie 2013, pe fondul dezacordului cu politica fiscală a preşedintelui François Hollande.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.