Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabi Dumitrașcu somează guvernanții să investească în infrastructura RADET

Gabriel Dumitrascu Facebook.com
Gabriel Dumitrascu

Gabriel Dumitrașcu acuză guvernanții de faptul că bucureștenii suferă de frig, după ce o avarie produsă în rețeaua RADET a dus la întreruperea agentului termic în sectoarele 2, 5 și 6.

Guvernul României și Primarul General sunt responsabili pentru românii care îngheață de frig în casele lor, în secolul XXI. În ultimii 10 ani, de când PSD conduce Bucureștiul nu s-a luat nicio măsură pentru rezolvarea situației RADET.

”O nouă avarie lasă cetățenii din trei sectoare ale Capitalei fără căldură și apă caldă. Din păcate, nu este un eveniment izolat, iar partea cea mai tristă este faptul că vor urma și alte avarii. RADET a ajuns o bombă cu ceas, iar autoritățile nu iau măsuri nici în al douăsprezecelea ceas. Infrastructura de transport al agentului termic este la pământ. Rețeaua crapă, la propriu, zi de zi, iar singura măsură care se ia constă doar în peticirea periodică.

Domnilor Guvernanți, treceți imediat la treabă. Alocați fondurile necesare pentru modernizarea infrastructurii. Lăsați voucherele, pomenile electorale, circul politic ieftin și dați banii necesari rețelei de transport pentru agentul termic. Accesați fondurile europene pe care le aveți la dispoziție. Aveți 176 milioane de euro fonduri nerambursabile pentru acest lucru.

Sunteți responsabili pentru fiecare om care stă în frig, sunteți responsabili pentru orice zi care trece și duce la agravarea situației.

În acest moment, cantitatea de apă care se pierde din rețea echivalează cu cantitatea de apă din lacul Herăstrău. Noi, cetățenii, plătim aceste pierderi, iar voi nu aveți nicio soluție pentru rezolvarea aceste crize care poate duce la o paralizare completă a sistemului de încălzire.”, e mesajul lui Gabriel Dumitrașcu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.