Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabi Iancu, despre duelul Dinamo-FC Viitorul: 'Va fi un meci dificil, mai greu decât a fost în tur'

gsp.ro
Gabi Iancu Viitorul

Partida dintre Dinamo București și Viitorul Constanța, din etapa a 14-a a Ligii 1, este una dintre cele mai importante din program. Gabriel Iancu (25 de ani), atacantul echipei pregătite de Gică Hagi, a prefațat duelul, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Teodorovici reacționează! ‘PSD e un partid puternic’

În tur, Viitorul s-a impus cu 5-0, pe teren propriu, dar Iancu este convins că de această dată meciul va fi mult mai greu pentru echipa sa. “Va fi un meci dificil cu Dinamo, mai greu decât a fost în tur, sunt sigur că sunt dornici de o revanşă şi nu le-a picat bine startul de campionat pe care l-au avut cu noi, dar noi nu ne gândim la asta, că meciul trecut a fost o diferenţă foarte mare, şi vrem 3 puncte la Dinamo. Sunt pregătit să fac un meci bun.

Dacă dădeam goluri meci de meci, eram la Barcelona. Nu fac un caz din asta, nu mă gândesc la fiecare meci că, dacă nu marchez, nu am jucat bine. Mi-a mers bine gândindu-mă să o iau pas cu pas şi să ajut echipa“, a declarat Gabi Iancu, conform TelekomSport.

Citește și: Daniel Zamfir iese la rampă! ‘Sunt extrem de revoltat’ .

Dinamo – Viitorul este programat duminică, de la ora 20:30. Gazdele sunt pe locul 9 în campionat, cu 17 puncte, iar constănțenii se situează pe poziția a doua, cu 25 de puncte. Gabriel Iancu este unul dintre cei mai buni jucători ai lui Gică Hagi în acest campionat. Revenit în vară la Constanța, atacantul a marcat 9 goluri și a oferit două pase decisive în 14 meciuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.