Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Bitan s-a clasat pe locul 8 în finala probei de săritură în lungime, la Campionatele Europene de atletism indoor, de la Torun

aimx.ro
Gabriel Bitan campion săritura în lungime

Atletul Gabriel Bitan s-a clasat, vineri seară, pe locul 8, în finala probei de săritură în lungime, la Campionatele Europene indoor, de la Torun.

Atletul român a intrat în concurs cu patru ratări, după care a reuşit 7.64 metri şi 7.72 metri, cu care s-a clasat pe locul 8, ultimul, potrivit news.ro.

Citește și: Denise Rifai atrage atenția lui Klaus Iohannis și Guvernului Cîțu: ‘Precedentul ce s-ar crea e cu mult mai periculos chiar și decât bătaia încasată de români pe 10 august’

Tot vineri, Florentina Iuşco s-a calificat în finala probei de săritură în lungime, Mikloş Andrea în finală la 400 metri, iar Daniela Stanciu în ultimul act la săritură în înălţime.

Au ratat însă Alina Rotaru (finală, lungime), Claudia Bobocea şi Petronela Simiuc la 1.500 metri, precum şi Mihai Pîslaru la 400 metri, semifinala.

La CE de la Torun participă, până duminică, 733 de sportivi (405 la masculin şi 328 la feminin) din 47 de ţări, între care se află şi 15 reprezentanţi ai României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.