Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Dumitrașcu îl somează pe Ministrul Energiei să rezolve criza de la Rovinari: 'Deșteptarea, domnule ministru!'

Gabriel Dumitrascu Facebook.com
Gabriel Dumitrascu

Într-un comunicat trimis la redacție, Gabriel Dumitrașcu, Vicepreședinte PNL București, îl somează pe Ministrul Energiei, Anton Anton, să iasă din birou și să meargă la Rovinari pentru a detensiona conflictul de muncă. Dumitrașcu spune că s-a întârziat foarte mult cu rezolvarea conflictului de muncă, ceea ce duce la o situație dramatică atât pentru minerii de la Complexul Energetic, cât și pentru sistemul energetic care este pus în pericol.

"Domnule Ministru, sunteți în această funcție pentru a gestiona politicile și sistemul energetic, nu pentru a vă ascunde prin birouri, în spatele fustei înflorate cu trandafiri a doamnei Dăncilă. Aveți o responsabilitate reală față de toți angajații din sistem, așa cum declarați în proiectul de Strategie energetică, dar și față de români.

Sistemul energetic a ajuns într-o situație imposibilă, iar orice oră care trece pune în pericol buna funcționare a sistemului și asigurarea continuității alimentării cu energie electrică a gospodăriilor și economiei. Mergeți între oameni, stați de vorbă cu ei, faceți efortul să-i înțelegeți și găsiți soluții. Până la această oră trebuia să aveți o celulă de criză care să gestioneze această situație.

Am ajuns ca prima dată în instoria României să se închidă centralele, din cauza lipsei resurselor de cărbune! Complexul Energetic Oltenia poate produce peste 30 milioane tone de lignit pe an și nu sunteți în stare să scoateți nici jumătate? Unde sunt stocurile de iarna? Trebuia, conform planificării, să intrați în 2019 cu stocuri de 1 milion de tone de lignit. Oamenii sunt în grevă, iar dumneavoastră tăceți și nu faceți nimic pentru rezolvarea problemelor.

Nepăsarea dumneavoastră creeaza îngrijorare și neîncredere tuturor românilor. Deșteptarea, domnule ministru!", afirmă Gabriel Dumitraşcu.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.