Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Iancu a semnat cu FC Hermannstadt

www.ponturi-bune.ro
FC Hermannstadt

Atacantul Gabriel Iancu a semnat un contract valabil până la sfârşitul acestui sezon cu A.F.C.Hermannstadt, a anunţat clubul sibian, potrivit news.ro.

Fotbalistul în vârstă de 28 de ani are un palmares impresionant: 4 campionate câştigate cu FCSB (3) şi Viitorul Constanţa, o Cupă a Ligii şi o Cupă a României cu FCSB şi două Super Cupe cu FCSB şi Viitorul Constanţa.
Gabi Iancu a fost golgheterul primei ligi de fotbal a României în sezonul 2019 – 2020 (18 goluri), când evolua pentru Viitorul Constanţa.
Fotbalistul format la Academia Hagi a strâns patru selecţii pentru echipa naţională de fotbal a României, dar şi alte 8 prezenţe pentru reprezentativa U21, pentru care a înscris de două ori.
Gabi Iancu este cotat la suma de 700.000 euro pe site-urile de specialitate, iar pe CV-ul său se mai regăsesc echipe ca Karabukspor (Turcia), Termalica (Polonia), F.C.Voluntari, Dunărea Călăraşi, Akhmat Groznîi (Rusia), Farul Constanţa şi F.C. U Craiova 1948, echipă pentru care a bifat 15 prezenţe în prima parte a acestui sezon, înscriind 2 goluri şi oferind o pasă de gol.
FC Hermannstadt menţionează că toate detaliile financiare din contractul semnat de un fotbalist profesionist rămân confidenţiale. "Chiar şi aşa, la fel ca în celelalte transferuri făcute de clubul nostru, putem spune că şi în cazul de faţă salariul lui Gabi Iancu se încadrează în ceea ce putem noi să oferim", susţine clubul din Sibiu.
Gabi Iancu va la FC Hermannstadt tricoul cu numărul 9.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.