Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Leș și Hans Klemm au efectuat o vizită la Baza 99 Deveselu

deveselu

Ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș, și ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, au efectuat, miercuri, o vizită la Baza 99 Deveselu, unde s-au întâlnit cu personalul român și american de aici. Potrivit MApN, la Deveselu se desfășoară lucrări de infrastrcutură și achiziții de echipamente, potrivit Mediafax.

„Ministrul apărării naționale și ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, s-au întâlnit miercuri cu personalul român și american al Bazei 99 Deveselu și a fost informat despre lucrările viitoare de infrastructură și achiziții de echipamente necesare îmbunătățirii spațiilor administrative, logistice și celor destinate instruirii.

Citește și: Raluca Turcan: 'Eugen Teodorovici îi păcălește pentru a nu știu câta oară pe primari. Somez Guvernul să-și respecte angajamentele'

Ministrul Leș a apreciat contribuţia esențială a Bazei Militare 99 Deveselu la Scutul Antirachetă al NATO și colaborarea excelentă între militarii români și americani, care are un scop comun, deosebit de important pentru apărarea teritoriului României şi al aliaţilor săi din NATO: buna funcţionare a sistemului antirachetă amplasat aici”, se arată într-un comunicat transmis miercuri de MApN.

Potrivit sursei citate, în partea a doua a zilei, ministrul apărării naționale a avut o întrevedere cu reprezentanți ai conducerilor unităților din garnizoana Caracal, cărora le-a mulțumit pentru modul în care militarii și-au îndeplinit misiunile în țară și teatrele de operații.

„Este al treilea an în care M.Ap.N. are alocate două procente din PIB. Armata trebuie să aibă în dotare cele mai performante echipamente pentru a-și îndeplini obiectivele și misiunile asumate în cadrul NATO și al parteneriatului strategic cu SUA”, a concluzionat ministrul apărării naționale la întâlnirea de miercuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.