Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Leș salută propunerea lui Nicolicea și îi vorbește lui Toader despre experiența lui: 'Nu am pus întrebări și mi-am dat demisia'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Gabriel Les

Ministrul Apărării, Gabriel Leș, a declarat joi, referitor la schimbarea din funcție a ministrului Justiției, Tudorel Toader, că atunci când un membru al Guvernului își pierde susținerea politică este normal să facă ”un pas în spate”, apreciind propunerea lui Eugen Nicolicea ca fiind ”foarte bună”.

”Nu suntem miniștri născuți. Suntem numiți politic de către o echipă politică. O să spun ce am făcut eu la momentul la care CEx-ul partidului mi-a solicitat această demisie - nu am pus întrebări și mi-am dat această demisie. Din punctul meu de vedere, când îți pierzi susținerea politică este normal să faci un pas în spate, pentru că tot ceea ce faci, faci cu un sprijin politic”, a declarat Gabriel Leș, întrebat despre faptul că premierul Viorica Dăncilă i-a solicitat demisia ministrului Justiției, Tudorel Toader, conform Mediafax.

Scos din cursă la europarlamentare, partidul lui Cataramă își dirijează membrii spre 'interesul național'

El a spus că propunerea lui Eugen Nicolicea pentru a-l înlocui pe Tudorel Toader este ”foarte bună”.

”Este o propunere pe care tot CEx-ul partidului a făcut-o și exact cum a fost propunerea mea la un moment dat, nu am să comentez. A fost decizia CEx-ului partidului și cred că este una foarte bună”, a adăugat Leș.

Tudorel Toader a declarat după întâlnirea de joi dimineață cu Viorica Dăncilă, că a luat act de decizia premierului de a trimite la Cotroceni decizia de revocare a acestuia din funcție. Toader a mai spus că va reflecta cu privire la demisie și va da un răspuns joi, până la finalul programului.

Deputatul Eugen Nicolicea este propunerea la ministerul Justiție în locul lui Tudorel Toader, după ce PSD a decis să îi retragă sprijinul politic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.