Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Leş, PSD Satu Mare: 'Va trebui să avem şi noi un mod nou de a face politică şi de a ne gândi la aceşti alegători'

Agerpres
Gabriel Leș

Senatorul PSD Gabriel Leş, fost ministru al Apărării, a declarat duminică, după anunţarea rezultatelor exit-pollurilor, că PSD va trebui să aibă un nou mod de a face politică, deoarece au apărut foarte mulţi alegători noi, informează Agerpres.

Citește și:  Explicațiile lui Rareș Bogdan! De ce a avut Klaus Iohannis un discurs atât de scurt: 'Nu vom face nici petreceri'

"Au apărut foarte mulţi alegători noi la care se pare că nu am fost pregătiţi. Va trebui să avem şi noi un mod nou de a face politică şi de a ne gândi la aceşti alegători. Regretul meu este că o să avem aproape 20 de ani de preşedinţie liberală în România şi singurul discurs pe care l-am văzut în această campanie a fost unul de ură, un discurs care s-a axat doar pe a fi împotriva cuiva, ceea ce nu este normal şi natural, din punctul meu de vedere", a declarat Leş.

El le-a mulţumit tuturor celor care au ieşit la vot.

"Este foarte important ca oricine ar fi preşedinte, pentru că discutăm de un instrument democratic, să fie preşedintele tuturor românilor. Promisiunile pe care le-a făcut în această seară (Klaus Iohannis - n.r.) sunt promisiuni care ar trebui să fie pentru un preşedinte nou, nicidecum pentru un preşedinte care a avut un mandat de cinci ani, dar nu voi comenta votul cetăţenilor", a mai spus Leş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.