Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Moura (Dinamo): Trebuie să redresăm situaţia echipei cât mai repede

wallpapertip.com
dinamo logo

Fotbalistul echipei, Gabriel Moura, a declarat, vineri, în conferinţa de presă de dinaintea partidei cu Universitatea Craiova, că el şi colegii săi trebuie să redreseze cât mai repede situaţia formaţiei alb-roşii, aflată pe penultimul loc al clasamentului.

"La Dinamo este mereu presiune pentru că este unul dintre cele mai mari cluburi din România. Jucătorii trebuie să înţeleagă ce înseamnă acest tricou. Iar când nu sunt rezultate, e normal să apară nemulţumiri. Însă noi trebuie să redresăm situaţia cât mai repede. Muncim în fiecare zi pentru asta", a spus fundaşul, potrivit Agerpres.

"Faptul că Universitatea Craiova are un antrenor nou (n.r. - Ivailo Petev) poate fi un dezavantaj sau un avantaj. Depinde cum priveşti lucrurile. Pe de o parte, jucătorii vor fi extrem de motivaţi pentru a arăta noului antrenor că merită să joace. Dar pe de altă parte, noul antrenor nu a avut timp suficient pentru a-şi impune tactica de joc", a adăugat Gabriel Moura.

Echipa de fotbal Dinamo întâlneşte, duminică, de la ora 16:00, pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, formaţia Universitatea Craiova, într-o partidă contând pentru etapa a 16-a a Superligii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.