Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Oprea acuză o EXECUȚIE a familiei sale: totul vine din zona de 'intelligence'

Gabriel Oprea, UNPR

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, acuză un nou atac la adresa familiei sale din partea zonei de ”intelligence”.

Citește și: Avertismentul lui Băsescu: Iohannis riscă un autogol cu referendum pe justiție

”Planul pentru executarea lui Gabriel Oprea continuă. Astăzi, un nou episod din seria “Atac la familie”.

După ce luna trecută mi-a fost atacat fiul, în mod intelligence, pentru că a îndrăznit să-și depună dosarul la un concurs pentru un post de debutant, iată că atacurile la familie continuă.

Cosiliul Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU) a decis retragerea titlului de doctor pentru fiica mea și ginerele meu.

Asta, în condițiile în care plagiatul este exclus în tezele lor. De ce? Școala Doctorală a adoptat “Politica Antiplagiat a Academiei Naționale de Informații Mihai Viteazul”, care a instituit obligativitatea verificării tezelor cu un soft antiplagiat autorizat de Ministerul Educației, ca o condiție fără de care teza nu poate fi susținută.

Astfel, tezele lor au fost verificate cu softul autorizat, pe site-ul sistemantiplagiat.ro, iar în urma verificării, softul a emis un raport pentru fiecare dintre lucrări, care este dovada că niciuna nu a fost plagiată. În absența raportului care să ateste faptul că lucrările nu au fost plagiate, ei nu ar fi putut susține tezele în fața comisiei și, evident, niciunuia nu i-ar fi fost acordat, de către ministrul educației, titlul de doctor. 
Conform procedurii, comisia de doctorat constituită în cadrul școlii doctorale a înaintat CNATDCU, spre validare, propunerea de acordare a titlului de doctor. 
La rândul său, CNATDCU a evaluat dosarele de doctorat și a propus ministrului educației acordarea titlului de doctor.

Același CNATDCU care a decis acum retragerea titlurilor. 
Motivul este foarte simplu: ei au o legătură de rudenie cu Gabriel Oprea.

Și această acțiune se înscrie în linia unui plan ticluit pentru ca eu si UNPR să fim eliminați din politică. În anul 2015, aveam 32% în sondaje, iar partidul peste 11% și 500.000 de membri.

S-a decis că această ascensiune politică trebuie stopată și atunci s-a declanșat planul de executare a lui Gabriel Oprea. Planul a inclus construirea de dosare politice care - oricine poate să-și dea seama cu ușurință - sunt pur și simplu incredibile!

Prima măsură a fost atacul la adresa mea în privința doctoratului. Am făcut doctoratul la Universitatea București, cu reputați profesori de drept, în perioada 1995 – 2000, când nu aveam nicio legătură cu politica și când legislația în domeniu era alta decât cea de astăzi. În urma acestui atac, o comisie constituită legal a verificat teza și a emis oficial o decizie care arată că lucrarea nu a fost plagiată. 
Toți cei 9 membri ai comisiei au votat în acest sens. Și atunci ce au facut cei care au de aplicat planul de executare?! Au schimbat regulamentul și legea pentru a-mi putea retrage, oricum, titlul de doctor. Cu toate că legea nu are caracter retroactiv!!!

Voi câștiga în instanță pentru că am dreptate.
Așa cum și fiica mea și ginerele meu vor câștiga după ce vor da în judecată instituția care a emis decizii diametral opuse în privința tezelor lor și în ciuda rezultatelor emise de un soft anti-plagiat acreditat.

Încă un atac la familie, în stil intelligence!
Țara asta trebuie să se facă bine! Jocurile mârșave făcute de unii pentru a deține puterea cu orice preț, trebuie să înceteze! Întotdeauna am sprijinit justiția pentru că un stat nu poate fi puternic fără o justiție puternică. Dar justiția trebuie să fie dreaptă, nu abuzivă. Instituțiile statului trebuie să funcționeze după lege, nu după cum consideră unii sau alții, trecători prin funcții. 
Mergem cu Dumnezeu înainte și vom reuși să facem România bine, pentru că în România încă mai există oameni cu coloană vertebrală, care joacă cinstit, trăiesc cinstit, votează așa cum simt și așteaptă ca votul lor să conteze, nu să fie ignorat. 
Pentru toți acești oameni merită să lupt! Împreună cu ei vom face România bine! UNPR merge înainte!”, scrie Gabriel Oprea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.