Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Oprea: Avem nevoie de un guvern de uniune națională. Militarii și polițiștii sunt și ei în prima linie de luptă cu epidemia

Facebook
Gabriel Oprea

Gabriel Oprea, președintele Uniunii Militarilor și Polițiștilor “Mihai Viteazul” și candidat independent la Camera Deputaților, a declarat duminică, pentru B1 TV, că e nevoie de un guvern de uniune națională, căci toți trebuie să pună umărul la gestionarea epidemiei de coronavirus. Oprea a spus că, până acum, Guvernul PNL s-a descurcat, dar mereu e loc de și mai bine. El a mai susținut că vrea să ajungă în Parlamentul României „pentru siguranța națională” și a insistat că pensiile militarilor și ale polițiștilor nu sunt nici speciale, nici nesimțite, ci sunt pensii ocupaționale.

 

Gabriel Oprea susține că e nevoie de un guvern de uniune națională

Gabriel Oprea: Pensiile militarilor și ale polițiștilor nu sunt nici speciale, nici nesimțite

 

Liderul UNPR a afirmat apoi că vrea să intre în Parlament, „pentru securitatea națională” și a insistat că acum e nevoie de ea mai mult ca oricând.

„Eu pentru acest lucru am venit, pentru acest lucru vreau să merg în Parlament, pentru securitatea națională. Și Guvernul Orban, eu așa știu, și Ciolacu de la PSD consideră că militarii și polițiștii nu au pensii nici nesimțite, și nici speciale. Sunt pensii ocupaționale și vedeți câtă nevoie de acum de securitate națională.

E nevoie de securitate pentru siguranța copiilor noștri.

Alături de personalul medical, în primele rânduri sunt, ca întotdeauna, militarii și polițiștii”, a mai declarat Gabriel Oprea, pentru B1 TV.

 

Fostul vicepremier a explicat duminică, pentru B1 TV, de ce crede că e nevoie de un guvern de uniune națională până când scăpăm de epidemie.

„Eu cred că, într-o perioadă de pandemie excepțională, trebuie un guvern de uniune națională, să tragă toți la căruță. Asta e părerea, la experiența mea

Pe mine m-a bucurat faptul - și am sfătuit, am intervenit, fiindcă toți trebuie, la greu să punem umărul - că acest Comitet Național pentru Situații Speciale de Urgență de a nivelul Guvernului, pe care l-am creat în 2014, a fost reactivat și a fost foate bine. Acest Comitet pune pe masă toate resursele umane și materiale ale statului român, pentru a face față în acest război ciudat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.