Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Oprea, fost ministru de Interne, de ziua Jandarmeriei Române: 'Prețuire și recunoștință pentru jandarmii români'

Radu Pop
Facebook
Gabriel Oprea

Președintele UMPMV, gl. (r) Gabriel Oprea, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române.

“La 3 aprilie sărbătorim jandarmii români. UMPMV le urează astăzi “La mulți ani!” tuturor jandarmilor și le transmitem respectul nostru deosebit.

Avem toată aprecierea pentru cei care îmbracă uniforma militară cu mândrie și onoare şi servesc Patria, aici sau peste hotare. Respectul nostru se îndreaptă și către jandarmii veterani cărora le mulţumim pentru că și-au făcut datoria în Jandarmeria Română”, susține Gabriel Oprea, președintele Uniunii Militarilor și Polițiștilor „Mihai Viteazu”, în mesajul adresat de Ziua Jandarmeriei Române.

“Această instituție de forță este o structură modernă, capabilă să asigure românilor exercitarea cu bună credință a drepturilor și libertăților fundamentale. Respectarea acestui principiu constituțional reprezintă regula de bază a democrației. În actualul context regional, cu războiul la graniță, România are avantajul unei structuri militarizate eficiente care contribuie esențial la securitatea internă și, implicit, la consolidarea statutului țării noastre de furnizor de stabilitate în regiune și în Europa”, subliniază fostul ministru de Interne.

“Am onorat această importantă armă în timpul mandatelor de vicepremier pentru securitate națională și ministru al Afacerilor Interne și mi-am adus aportul la asigurarea celor mai bune condiții pentru ca această instutuție să-și îndeplinească misiunea cu succes.

Consider că Statul român trebuie să continue să sprijine Jandarmeria pentru ca instituția să funcționeze la cele mai înalte standarde.

Astăzi le transmit tuturor jandarmilor un gând bun, de preţuire şi recunoştinţă. La multi ani, dragi jandarmi!”, își încheie mesajul Gabriel Oprea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.