Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Oprea i-a felicitat pe veteranii de război: 'Fără ei, fără curajul lor, fără sacrificiul lor, România de azi nu ar fi fost posibilă'

Agerpres
Gabriel Oprea

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a fost prezent luni, 29 aprilie, la ceremonia de comemorare a veteranilor de război. El a spus că fără sprijinul lor România de astăzi nu ar mai fi fost posibilă și n-am mai fi sărbătorit 100 de ani de existență.

Citește și: ULTIMA ORĂ: Viorica Dăncilă, mesaj pentru omologul spaniol, după alegerile parlamentare anticipate

„La multi ani veteranilor de razboi!

Veteranii de razboi sunt cei care au raspuns “Prezent!” la chemarea țării, nu au pus întrebări, nu au cerut nimic, nu au pus în balanță sacrificiul tinereții lor, lasand acasă părinți, frați, surori, soții și copii. Nu au ezitat sa mearga la lupta pentru apărarea ființei naționale și eliberarea gliei strămoșești, cu orice pret, chiar cu pretul vietii.

Veteranii de razboi sunt eroii României, imaginea vie a participării tarii noastre la cel de-Al Doilea Război Mondial, oameni care poarta în sufletele și pe trupurile lor cicatricile săpate de gloanțe, schije și șrapnele.

Avem cu totii datoria cinstim memoria veteranilor de razboi care nu mai sunt printre noi.

Ca ministru al apararii si ca vicepremier, am fost mereu alaturi de acesti oameni extraordinari si cred ca statul roman are datoria sa le fie sprijin permanent.

In memoria eroilor nostri, am ridicat Monumentul Eroilor militari români căzuţi la datorie în teatrele de operații și pe teritoriul national si l-am donat Ministerului Apararii Nationale.

Iar pe cei care, din fericire, sunt astazi cu noi, i-am sprijinit prin toate mijloacele. Fara ei, fara curajul lor, fara sacrificiul lor, Romania de azi nu ar fi fost posibila. Fara ei, Romania Mare nu ar fi sarbatorit 100 de ani de existenta.

Recunstinta fata de ei, cei mai mari iubitori de neam si de tara, este vesnica!

La multi ani, bravi veterani de razboi! Dumnezeu sa va binecuvanteze”, a spus Gabriel Oprea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.