Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Oprea și soția sa, dați pe mâna justiţiei: Cine a făcut plângere la ÎCCJ împotriva lor /FOTO

gabriel oprea parchet

Probleme peste probleme pentru fostul vicepremier, Gabriel Oprea. Şeful UNPR s-a trezit cu o plângere penală din partea unui...prieten. Acesta l-a acuzat pe politician că i-a furat o firmă.

De parca nu avea destule probleme dupa scandalul coloanelor oficiale, Gabriel Oprea s-a ales cu o noua plangere penala. Cetateanul suedez Julian Rosenberg, un fost partener de afaceri, a depus pe data de 16 ianuarie 2016 o plangere penala la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie atat pe numele fostului premier cat si pe cel al sotiei sale, Sanda Oprea.

Vezi şi: Comisia Europeană îi cere României să accelereze procesul de primire a refugiaților

Conflictul dintre Oprea si Rosenberg dureaza de peste 20 de ani. Suedezul il acuza pe Oprea ca a profitat de faptul ca la vremea respectiva a avut probleme cu autoritatile, fiind retinut si apoi condamnat, modificand statutul firmei in care era asociat si numindu-se pe el in functia de administrator al societatii. Ulterior, Oprea a vandut mai multe spatii comerciale si a ramas cu banii. Julian Rosenberg a depus de-a lungul timpului mai multe plangeri pe numele fostului vicepremier, ultima in urma cu doi ani, la DNA. De fiecare data, Gabriel Oprea a scapat basma curata. De data aceasta, insa, suedezul mizeaza pe faptul ca Oprea nu se mai bucura de protectia de altadata si ca plangerea lui va avea mai mult succes, spun cei de la wowbiz.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.