Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Oprea îndeamnă la unitate şi la respectarea valorilor - Mesajul acestuia de ziua naţională

gabi oprea PSD

Fostul ministru al Apărării şi al Internelor, Gabriel Oprea a postat un mesaj consistent pe pagina sa de socializare prin care felicită militarii şi îndeamnă poporul la unitate şi respectarea valorilor şi tradiţiilor.

"De Ziua Nationala le spun “La multi ani!” tuturor romanilor!

Mesajul zilei de 1 Decembrie trebuie sa fie intordeauna unul de unitate. Trebuie să credem în destinul nostru şi sa privim cu încredere spre viitorul tarii noastre.

Avem datoria să arătăm că România nu reprezintă o sumă de indivizi, ci un popor mândru de istoria sa, un neam a cărui demnitate, echilibru şi respect faţă de valorile fundamentale au fost câştigate prin sacrificii însemnate.

Pentru împlinirea idealurilor naţionale, şi-au sacrificat viaţa eroii noştri, pe care nu îi vom uita niciodată. Românii au reuşit mereu să treacă peste momentele grele cu fruntea sus, să depăşească obstacole considerate de netrecut.

Din respect pentru trecut şi din datorie pentru viitor, românii trebuie să fie uniţi, hotărâţi şi solidari. Am tot respectul pentru militarii români care îşi fac datoria faţă de ţară sub Drapel, în teatrele de operaţii, precum si pentru toti cei care au facut-o de-a lungul timpului.


Felicit si urez sanatate intregului personal activ si in rezerva al Armatei, care veghează, sub puterea jurământului de credinţă faţă de Patrie, asupra romanilor din tara si de pretutindeni!

La multi ani, dragi romani! La multi ani, Romania!", a transmis Oprea pe pagina sa de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.