Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Oprea, mesaj cu ocazia Zilei Rezervistului Militar: 'Este un moment important pentru toți cei care poartă sau au purtat haina militară'

facebook.com
Gabriel Oprea

Președintele UNPR, Gabriel Oprea, a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj cu ocazia Zilei Rezervistului Militar.

''Dragi militari în rezervă și în retragere,

Aniversarea, la 31 mai 2019, a Zilei Rezervistului Militar este un moment important pentru toți cei care poartă sau au purtat haina militară, cu onoare și demnitate.

Am instituit “Ziua Rezervistului Militar”, pe care o sarbatorim astazi, cand eram ministrul apărării naţionale, in anul 2010. 
Este o recunoaştere a rolului militarilor rezervişti în societatea româneasca, de-a lungul istoriei.

Transmit, în această zi încărcată de semnificații, tot respectul meu celor care au depus jurământul sfânt de a apăra pământul românesc și drapelul național chiar cu prețul vieții.
Nu putem uita niciodată sacrificiile făcute de rezerviști de-a lungul carierei și contribuţia lor atât de importantă la România de astăzi, care a sărbătorit Centenarul, la liniștea nostră și la dezvoltarea sistemului militar, adus prestigiu și apreciere României în cadrul NATO.

Citește și: Tragedie în Vrancea - Bărbat împușcat mortal în timpul unei partide de vânătoare

Armata României este astăzi o forță de elită și ați contribuit din plin la acest rezultat, cu expertiza, cu experiența, cu eforturile și implicarea dumneavoastră.

Militarii activi au în dumneavoastră modele neprețuite și am toată convingerea că vă apreciază valarea profesională și o folosesc în activitatea lor. Rămâneți aproape de ei, dăruiți-le din cunoașterea și experiența dumneavoastră de viață. România are nevoie de dumneavoastră!

Vă trasmit calde mulțumiri și felicitări pentru tot ce ați făcut în slujba Armatei României, pentru tot ce ați făcut pentru Patrie și pentru poporul român! Vă doresc din inimă multă sănătate, alături de cei dragi!

La mulți ani!'', a scris Gabriel Oprea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.