Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Oprea, mesaj de Ziua Marinei Române: 'Mulţumim marinarilor militari pentru eforturile depuse'

facebook.com
Gabriel Oprea

Gabriel Oprea, fost ministru al Apărării şi fost ministru de Interne, trasmite un mesaj cu ocazia Zilei Marinei Române. Fondatorul UNPR felicită Forţele Navale pentru modul în care îşi îndeplinesc sarcinile.

"Dragi români,

Pe 15 august sărbătorim Ziua Marinei Române, zi în care credincioşii cinstesc Adormirea Maicii Domnului, ocrotitoarea marinarilor de pretutindeni.

O astfel de sărbătoare este prilejul cel mai bun pentru a ne exprima respectul față de marinarii militari și pentru a-i felicita pentru modul exemplar în care își fac datoria.

Forţele Navale trebuie să continue să fie un corp de elită al Armatei Române și un ambasador al ţării noastre în lume. Toate activităţile desfăşurate de marinarii militari în ţară şi peste hotare reprezintă o excelentă oportunitate pentru aceștia de a se instrui şi de a proba capacitatea de pregătire şi de acţiune, atât individual cât şi în cooperare cu marinarii din ţările aliate sau partenere. De aceea, statul român trebuie să continue demersurile privind dotarea şi modernizarea acestei categorii de forţe pentru a atinge cele mai înalte standarde de operativitate şi compatibilitate ale aliaţilor şi partenerilor.

15 august este, totodată, o zi în care aducem un pios omagiu eroilor care, de-a lungul timpului, şi-au dat viaţa pentru apărarea fruntariilor de ape ale României ori pe întinderile mărilor şi oceanelor lumii.

Ne înclinăm cu recunoştinţă în faţa memoriei celor ce şi-au legat numele de realizările pe care s-a clădit Marina Militară Română şi care şi-au onorat până la capăt Jurământul sacru asumat sub drapelul de luptă tricolor.

De Ziua Forţelor Navale Române, mulţumim marinarilor militari pentru eforturile depuse şi îi felicităm pentru modul în care îşi îndeplinesc importantele sarcini.

Uniunea Militarilor și Polițiștilor “Mihai Viteazul” le transmite tuturor urări de sănătate, salutul nostru călduros alături de aprecierea şi recunoştinţa noastră. Bun cart înainte!

La multi ani!", scrie Gabriel Oprea pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.