Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Oprea, mesaj de ziua UNPR: 'Despre UNPR se poate spune orice, dar toată lumea știe că noi am dovedit că ne iubim țara'

Radu Pop
Facebook
Gabriel Oprea

Presedintele UMPMV (Uniunea Militarilor si Politistilor Mihai Viteazul) si al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, gl.(r) Gabriel Oprea, a transmis un mesaj de ziua UNPR.

“Astazi, la 1 mai, se împlinesc 12 ani de la infiintarea UNPR. Au fost si vremuri bune pentru partid, au fost si vremuri mai putin bune, asa este politica.

Sunt 12 ani de cand am adus în politică acest proiect, ani in care am construit, am primit lovituri, ne-am ridicat și mergem înainte.

UNPR a fost clădit în jurul interesului național. Un partid de patrioți, format de la zero în Parlamentul României, care și-a ales ca imn „Noi suntem români”, un imn cu o simbolistică în care credem cu toată forța și cu toată inima.

Despre UNPR se poate spune orice, dar toata lumea stie ca noi, cei care am format acest partid, am dovedit ca ne iubim tara. Dumnezeu, Onoare, Patrie – caracterizează proiectul nostru politic și sunt credințele noastre profunde. Noi credem în Dumnezeu, suntem oameni de Onoare și punem Patria înainte de orice scopuri sau interese politice.

Ca partid de centru-stanga, UNPR a asigurat echilibrul politic și a contribuit major la menținerea stabilității economice și sociale, într-o vreme în care țări din jurul nostru se prăbușeau, pe fondul crizei economice mondiale.

Ca ministru al apărării, am fost alături de oamenii din sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională prin măsuri concrete, dar și cu sufletul, fiind fiu de militar și militar, la rândul meu. Am acționat întotdeauna gândindu-mă la binele oamenilor.

In perioada in care am fost vicepremier pentru securitate națională și ministru al Afacerilor Interne, UNPR a propus și a trecut în Parlament proiecte foarte importante pentru români.

UNPR si-a facut datoria fata de români si, in continuare, sprijinim oamenii si institutiile din domeniul aparare, ordine publica si siguranta nationala.

S-a incheiat, speram, o perioadă grea pentru lume, o perioada in care ne-am luptat cu un dușman nevăzut, pandemia. Acest război atipic și nedrept a fost urmat de un razboi conventional, la granitele Romaniei, in Ucraina, tara care este si astazi atacata de Rusia.

In aceste vremuri, statul roman trebuie sa fie puternic, institutiile statului trebuie sa se mobilizeze exemplar si sa proteje tara si cetatenii sai.

Trebuie să fim puternici și responsabili. Și vom reuși să trecem cu bine și de aceste obstacole care au schimbat fața lumii. Avem toate motivele să fim mândri de țara noastră, dar societatea romaneasca are nevoie de reconstructie. Sa ne întoarcem la istorie și să ne luăm de acolo forța de a depăși orice greutăți. Să fim uniți, să construim împreună, să facem cinste eroilor noștri, care s-au sacrificat de-a lungul istoriei pentru ca neamul românesc să dăinuie peste timp.

Putem mult mai mult și trebuie să arătăm lumii asta, excelăm în foarte multe domenii și trebuie să fim apreciați așa cum merităm.

Statul roman trebuie sa-si sprijine total cetatenii, este nevoie de masuri cu impact real si imediat pentru redresarea economica.

Iar politica pe care o fac partidele astazi trebuie sa fie total in interesul cetateanului, in interesul national.

România are nevoie de un partid ca UNPR, care a facut intotdeauna politica cetatenilor, a oamenilor.

La mulți ani, UNPR! Asa sa ne ajute Dumnezeu!", a spus Oprea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.