Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Oprea: O ţintă pentru noi este să luăm cinci la sută şi să avem doi europarlamentari; Vrem să ne batem onorabil şi ne vom bate

facebook.com
Gabriel Oprea

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a declarat că obiectivul partidului este să obţină cinci la sută la alegerile din 26 mai şi să aibă doi europarlamentari, adăugând că partidul este în plin proces de reorganizare.

Gabriel Oprea a afirmat, joi seară, într-o conferinţă de presă la Iaşi, că UNPR vrea să se bată “onorabil“ la alegerile europarlamentare, iar la alegerile locale şi parlamentare de anul viitor partidul să obţină cel puţin 10 la sută din voturi.

Vezi și: Pensionarii primesc mai mulți bani: Ministerul Muncii a trimis pensiile MAJORATE pentru zeci de mii de români

“O ţintă pentru noi este să luăm cinci la sută şi să avem doi europarlamentari. Acesta este obiectivul strategic. Vrem să ne batem onorabil şi ne vom bate. Suntem în proces de reorganizare, iar dacă am avea peste tot în ţară organizaţii precum cele de la Iaşi, Dolj şi de la Sectorul 6 ar fi mai uşor. Obiectivul strategic al partidului este să revenim acolo unde am fost şi să obţinem peste 10 la sută la alegerile locale şi peste 10 la sută la parlamentare. Acum vrem să trimitem în Parlamentul European români patrioţi care să se bată pentru interesele României“, a afirmat Gabriel Oprea.

Întrebat ce îşi propune să facă dacă va ajunge europarlamentar, Ilie Năstase, candidat pe listele UNPR, a răspuns: “Cei care au denigrat România au fost europarlamentari români, iar noi vrem să schimbăm treaba asta“.

La rândul său, Anghel Iordănescu, de asemenea candidat pe listele UNPR la alegerile europene din 26 mai, a precizat că “nu vom duce lupta politică din ţară la Bruxelles“.

El a adăugat că “suntem o ţară suverană şi trebuie să fim trataţi la fel“.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.