Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriel Oprea, rugăminte pentru liderii UNPR/ DOCUMENT

sigla_unpr

Președintele UNPR, Gabriel Oprea, a transmis luni o scrisoare parlamentarilor și președinților de filiale UNPR, în care vorbeşte despre ultimele decizii ale partidului: semnarea acordului de colaborare cu Federaţia Naţională a Pensionarilor şi fuziunea prin absorbţie cu PPDD.

Textul scrisorii:

"Dragi colegi,

Vă mulțumesc pentru încrederea pe care o aveți în UNPR și în viitorul acestui proiect din care facem parte cu toții. Vă scriu aceste rânduri pentru că, după cum știți, Uniunea a semnat două documente pe care le consider extrem de importante: Acordul de colaborare cu Federația Națională a Pensionarilor din România și fuziunea prin absorbție a PPDD.

Am spus mereu că UNPR este un partid al ușilor deschise. Orice român adevărat care apără interesul național, care își iubește țara și semenii este bine primit în rândurile noastre.

Am spus, de asemenea, că noi, la UNPR, avem un principiu: să nu lăsăm pe nimeni în urmă. Sunt convins că Acordul de colaborare cu FNPR va da rezultate concrete și benefice pentru pensionari. De asemenea, sunt convins că la fel de bune vor fi și rezultatele colaborării cu noii noștri colegi veniți de la PPDD. Știți la fel de bine ca și mine că în acest partid sunt mulți oameni gospodari, serioși și, cel mai important, oameni care nu au pierdut legătura cu cei pe care îi reprezintă.

Vă rog ca în perioada imediat următoare să faceți pașii firești și necesari într-o astfel de etapă pentru o integrare cât mai bună a noilor colegi în rândurile noastre. Mai ales în teritoriu este nevoie de implicare directă pentru ca relația de colaborare să fie pe deplin funcțională în cel mai scurt timp.

Sunt convins că știți foarte bine ce aveți de făcut și că îi veți primi așa cum se cuvine pe toți cei care ni s-au alăturat. Vă mulțumesc pentru eforturile pe care le faceți pentru partid și pentru România și vă asigur că, așa cum puteți vedea cu toții, aceste eforturi încep să dea roade. UNPR, partid al interesului national, partid de patrioți, devine un reper tot mai important pe scena politică. Am încredere în viitorul acestui partid, am încredere în noii noștri colegi și, mai ales, am încredere în fiecare dintre dumneavoastră. Așa să ne ajute Dumnezeu!"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.